Welkom bij PinkRoccade Healthcare

Wij dragen dagelijks bij aan een betere zorg in de Nederlandse ziekenhuizen, bij de GGZ en in de care-sector (ouderen- en gehandicaptenzorg). Dat doen we in de basis door IT-oplossingen te bieden voor een efficiënter zorgproces. Maar ook organisaties buiten de zorg kunnen profiteren van een aantal van onze oplossingen. Ook service & support, consultancy & projecten en multicloud & managed solutions behoren tot onze dienstverlening. Hiermee verbinden wij zorgdiensten op alle niveaus. En faciliteren we een veilige en efficiënte uitwisseling van zorggegevens. Zodat zorgverleners optimaal kunnen sturen op het leveren van de beste zorg. Vandaag, morgen en in de toekomst.

De vier overtuigingen van
PinkRoccade Healthcare

Werken voor PinkRoccade is een bewuste keuze, we hebben veel passie voor de zorg. Wij laten dit zien in alles wat we doen om onze klanten elke dag vooruit te helpen.

Wij denken vooruit… Wij zien de ontwikkelingen van morgen en zoeken continu mogelijkheden om deze vandaag met onze klanten invulling te geven. We zijn erop ingesteld dat er altijd onverwachte dingen kunnen gebeuren in de markten van onze klanten en zijn daar klaar voor!

Samen is ons startpunt. Wij zijn graag in gesprek. Co-creatie leidt tot de beste oplossingen en resultaten.

Vandaag bewijzen wij dat we zaken op orde hebben. Ons werk is kritisch voor onze klanten, dus dit moet goed zijn. Zo kan de klant zich focussen op het bieden van de beste zorg.

PinkRoccade en uw privacy

U deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Geen zorgen, wij gaan daar zorgvuldig mee om.
Daar kunt u op vertrouwen. Benieuwd naar ons privacybeleid en hoe wij met cookies omgaan?

Bekijk de privacyverklaring van PinkRoccade Healthcare >
Lees hier alles over onze cookies >

PinkRoccade Healthcare hecht ook veel waarde aan de veiligheid van haar systemen, netwerk en producten. Wilt u een kwetsbaarheid melden?
Bekijk hier onze vulnerability disclosure policy >

Feiten & cijfers

0
jaren actief
0
medewerkers
0
x op rij top employer

Organogram

Wij bedienen met diverse businessunits onze klanten.

Bekijk ons organogram:

Onderdeel van Total Specific Solutions

PinkRoccade Healthcare is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). Alle TSS-bedrijven zijn gespecialiseerde technologiebedrijven met een focus op een specifieke expertise of een specifieke marktsector: ‘vertical market software’. TSS-bedrijven zijn actief in de zorg, lokale en centrale overheid, retail, financiële dienstverlening, juridische dienstverlening en de vastgoedmarkt. TSS is onderdeel van het Canadese Constellation Software Inc.